marți, 14 octombrie 2008

Sa vedem cine e mai barbat :))

Dupa mine, ar trebui sa le scoate-ti pe masa, sa le masurati, si poate asa se termina si cu testosteronul asta prost dirijat.
Sa va zic de unde am plecat. Azi am fost cam plictisit, si in pana de inspiratie. Noroc cu blogul lui Ciutacu ca mi-a venit cheful de o paruiala. Despre ce e vorba: sambata sau duminica, la Realitatea TV la un talkshow cu teme politice unul dintre invitati era Serban Huidu. Mi s-a parut misto, sa vedem daca poate tine o conversatie fara tenta pamfletizatoare sau cu bebelusele pe langa el, care din punctul meu de vedere sunt un adevarat drog, te ajuta sa treci peste orice. Revenind la subiect, Serban (daca imi permite sa ne tutuim:)) ) a avut o prestatie ok, nu poti spune ca a fost un adevarat lider de opinie, dar a spus lucrurilor de pe nume. Era entuziasmat pana si el de acest nou rol (sau nou ptr mine, ca nu l-am mai vauzt in ipostaza asta serioasa) si si-a expus punctele de vedere cu patos si argumentat. Repet, nu consider ca a fost un geniu politic, dar nici de lepadat; a fost o ceva diferit. Pana aici, toate bune si frumoase. Dar ciutacu.ro a iesit la criticat, asa cum face de obicei, din pacate, mie unul mi s-a cam acrit de el dupa ce il vad in mod continuu peste tot pe antene (2, si 3) dandu-si cu parerea. Dupa mine, e genul acela de om care arunca cu praf in cohii altora si acuza mereu; cateodata mai are si dovezi,dar in ultimul timp, ma plictiseste.
Revenind, ciutacu.ro incearca sa il critice pe Huidu, dar sincer nu ii reuseste, mai mult l-a jignit, si, ca lucrurile sa fie complete se mai ia si de fetele care danseaza la Carcotasi. Aici, intalnim doua lucruri: il ataca pe Huidu ptr ca si-a spus parerea (ceea ce e o chestie des intalnita in mass-media romaneasca) si ataca emisiunea si fetele (inocente, dar frumoase, combinatie letala) din emisiune.
Daca ptr criticile lui nu a avut o reactie hoatrata, in schimb ptr atacul adus fetelor, Huidu s-a dezlantuit (vedeti comentariile, ora 06.30 sau ceva de genu) si, in pur stil bucurestean, l-a proslavit pe Ciutacu si familia lui. Sincer, eu reactionam mai agresiv daca cineva se lua de prietenele/prietenii mei.
Si uite asa, au iesit vreo 180 de comentarii pe blogul ui Ciutacu, si pareri impartite. Inca nu am reusit sa citesc blogul lui Huidu, ca sa pot sa vad reactia lui oficiala, dar, de data asta, tin cu el. Ciutacu, prin criticile aduse si loviturile tangentiale catre bebeluse a dovedit o meschinarie din aceea proasta de cartier. Care e problema ca si-a spus punctul de vedere? argumnetat, nu ca altii, a fost o opinie? de ce e criticat ca a vorbit si despre altceva decat gafe TV? Maine, poimanie, nu o sa mai fie reportaje pe strada cu oameni obisnuiti, ca dl Ciutacu nu e de acord ca tanti Mita, care vinde paine la Butic sa spuna ce parere are despre clasa politica. Sau trebuie toti sa fim analisti politici cu diploma?
Esti praf frate....

4 comentarii:

Anonim spunea...

Incredibil lingaii astia care indobitocesc poporul la porcaria aia de Sinteza Zilei.
Doamne Antenistii astia sunt ca niste gandaci, bine ca-i striveste din cand in cand Protv-ul:D
Cine e de vina ca i-au curs balele in emisiune :) sigur de asta s-a ofticat.

BurtaVerde spunea...

Imi placea intr-o vreme Sinteza Zilei, dar apoi l-au adus din ce in ce mai des pe Omul cu Laptop, si Ciutacu, nu ami stie decat sa acuze si sa fie foarte suparat... si de ce? Degeaba... Nu merge blogul lui Huidu, ca as vrea sa vad el ce zice... si apoi continuam
:)

Anonim spunea...

Este o porcarie maxima Sinteza Zilei, nu au decat subiecte cu Basescu, niciodata nu stau mai mult de 2 secunde pe emisiunea lor, ca nu vreau sa le fac audienta, chiar nu merita.
Apropo, ala chiar e anonim pt mine, nu stiu cum il cheama, are fata de libidinos.

BurtaVerde spunea...

Valentin Stan, zis si Laptop Stan :)))