miercuri, 15 octombrie 2008

happy news

1. Ieri, la sedinta CSAT, Tari a venit cu un raport de cheltuieli al Ministerului de Interne si Reformei Administrative, prin care se anuntau ca un Logan de Politie costa aproximativ 70000 eur, Un BMW seria 3 XD, aprox 90 000, diferenta fata de pretul de catalog fiind dat de costul echipamentelor. Azi, a iesit la rampa un comunicat dn partea MIRA in care erau aduse doua comunicate primite de la DNA si Corpul de Control al MIRA care afirma ca licitatiile au fost realizate conform legii:)))))))))
2. Base, iese de dimineata pe sticla si afirma ca el va respinge energic propunerea de infiintare a unei autoritati unice de supraveghere a sistemului bancar, pentru ca, nu-i asa, romanul pe langa faptul ca e poet, fotbalist si muncitor, mai nou este si expert in crize financiare, auditor international, biochimist si ca multi altii expert in genetica. Batem pariu ca daca UE va fi mai coltoasa, noi vom fi primiii care vom adera la un astfel de pact privind infiintarea unei Autoritati unice de supraveghere a sistemului bancar din statle UE?
3. Mihaela Radulescu, s-a combinat cu Dani Otil, ceea cee foarte bine dupa parerea mea, astfel, putand sa ia custodia fiului ei, deoarece nu va pierde noptile aiurea, mai ales ca Dani, are emisiune dimineata la televizor, si trebuiesa se culce devreme. Intrebarea care se pune, este cum vor imparti motorul de Enduro? Cine se da primul vrrr-vrrr?

Niciun comentariu: