luni, 13 octombrie 2008

raspunsuri la cele mai tari pozitii de facut sex la serviciu

Frate, mi se pare de tot rahatul ce au facut baietii astia de la Libertatea. Din doua motive:
1. au folosit-o pe Alina PLugaru imbracata in bikini galbeni, ceea ce sux, ii face fundul cat o trambulina si nu au nici o forma. Daca ii puneau un dress rosu, cu o pereche de chilotei cu dantela mai ziceam.Deci nu am probleme cu fata, ci cu imbracamintea...
2.faci sex la birou cu copiatorul? Frate, ala se strica si daca tantesti mai tare tava de hartie cand il alimentezi, dapoi daca faci boogy boogy pe el, sau sprijinindu-te de el. Plus, se stie, ca de obicei copiatoarele sunt setate sa SHRINK TO FIT!!!! deci daca iti faci vreo poza, iti tai singur craca de sub picioare, ca totul va fi micsorat sa poata intra in poza si fesele si restul adagio-urilor din dotare.

Din proprie experienta recomand sexul la birou facut pe: masa de consiliu sau biroul sefului, ori pe scaunul directoral, dar atentie sa fie piele, sa ai senzatii duble:))))))))))))))

P.S. Si recomand sexul facut in doi.... nu e mare diferenta fata de cel mono, dar macar mai socializezi, intalnesti oameni diferiti, etc

6 comentarii:

Anonim spunea...

Nu vreau sa comentez articolul si imbracamintea Alinei "Sugaru" ci doar o mica observatie la PS ":D" , mi-ai amintit de un cadou, prietenii stiu de care.
Apropo ca sa faci sex in sala de consiliu inseamna sa stai dupa program, dar merita sunt aproape sigura ca in aceste conditii Alina ar cere sa-i fie platite orele suplimentare :))

BurtaVerde spunea...

Hihihi, bine, cadoul a fost unul simpatic,d a rrecunosc ca nu l-am folosit niciodata. NU am vrut sa fiu constrans, da fac ceva mecanic, eu sunt mai mult asa.... freeeeeeeeeee :))

BurtaVerde spunea...

Revenind la orele peste program, asta include o firma in carese munceste, deci, nu toti trebuie sa asteptam sf programului, casa ne bucuram de micile placeri ale secretarei... :)

Anonim spunea...

Chilotii sunt verzi baaaaaaaa.

Anonim spunea...

Sa inteleg ca experienta a fost cu secretara?

BurtaVerde spunea...

Iti zi eu, la inceput au fost galbeni.. dar se mai strica si chilotii aia, o fi fost din aia comestibili:))

Si nu, nu cu secretara...