vineri, 11 iulie 2008

Global warming

Ok, lasand gluma la o parte acest blog a pornit ca urmare a frustrarilor mele privind faptul ca sunt un neinteles; frustrari ce au fost in mare parte reprimate de cand am intalnit-o pe Roxana, dar nu in sensul ca luam un pumn de pastile sa uit, ci pur si simplu aveam alta preocupare. Dar, in weekendul trecut am plecat cu Roxy spre casa, la Brasov, iar pe drum am pornit o discutie despre Dacia Preistorica a lui Densusianu, in care se vorbeste despre o teorie privind un popor preistoric ce a trait pe vremea noastra, inaintea dacilor etc. (dupa ce termin de citit cartea, discutam).
Discutia a degenerat pana la problema incalzirii globale (cam asa sunt discutiile cu mine, pornesc din punctul A si ajung in punctul X), iar problema de baza a devenit : TOPIREA GHETARILOR!!!

Am o intrebare: daca apa cand trece din stare lichida in stare solida isi mareste volumul, si logic, invers, din solid in stare lichida isi micsoreaza volumul,
DE CE SE SPUNE CA VA CRESTE NIVELUL APELOR OCEANICE O DATA CU TOPIREA GHETARILOR, CAND SCHIMBAREA DIN STARE SOLIDA IN STARE LICHIDA IMPLICA AUTOMAT O MODIFICARE A VOLUMULUI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (eu asa imi amintesc din fizica generala)!!!!

va rog sa ma luminati si pe mine, si sa imi spuneti parerile pro sau contra!!!

tratati cu seriozitate va rog!!!

Niciun comentariu: