vineri, 11 iulie 2008

First day of my blog's life

He's alive live!!!!

nu o sa ii dau o palma la fund sa vad daca plange, cum fac doctorii noilor nascuti, dar o sa ma scarpin pe cap admirativ de faptul ca ce usor e sa iti faci un blog si sa o freci aiurea la munca pe net! I'm proud of my self.



Fata de cele 9 luni de fecundatie, mi-au trebuit doar 10 min pentru procreere, gestatie si nasterea propriu-zisa a acestui blog. Totul a pornit de la un mesaj primit de prietena mea care imi spunea de blogul altcuiva, simpatic de alftel, puteti sa verificati aici, si atunci m-am intrebat de ce eu nu! Tot timpul am vrut sa fiu altfel, dar cool, bineinteles ca nu mi-a reusit, dar de ce sa nu incerc sa scriu si eu cate ceva, sa imi descarc sufletul, iar mai tarziu sa pot spune, cu un aer didactic si usor flegmatic, am si eu blog!

Asa ca, a luat nastere MAILAT.BLOGSPOT.COM!! Cred ca nu are rost sa mai spun de ce are numele Mailat!! I'm 1 of a kind:D

Oricum, de azi inainte o sa incerc sa imi trec frustrarile si intamplarile din viata pe acest blog, astfel incat sa sporesc dinamica relatiei cu persoana iubita, cu familia sau prietenii, sau pur si simplu sa aberez fara nici o stanjeneala, gandindu-ma ca cineva ma poate judeca. (bina stiu, ca daca prin absurd cineva va citi ascet blog, ma va judeca, but, tihs happens )

Asa ca, sa ai o viata furmoasa blogule, sa fii fericit, sa ajungi sa iti dea delete nepotii ca nu mai vrei sa treci in shut down!!!



P.S. daca cinevea vrea sa foloseasca acest blog si ptr alte chestii, feel free!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Noroc de mine cu ideile mele marete.
te pupa iubita

Anonim spunea...

Este o modalitate de a iesi din anonimat. Trebuie sa le multumesti americanilor ca s-au ofticat pe un biet satelit rusesc si au inventat internetul si ca astazi avem ocazia sa ne exteriorizam simtul artistic fara sa ni-l critice Calinescu, Pentru o audienta buna lansez o invitatie si pentru cei din lista mea de messinger,;)
Ps: Cred ca Elena Ceauseascu se oftica ca nu a avut un blogg.
Felicitari si succes!

BurtaVerde spunea...

Iti dai seama ca daca se descopera ce de fapt nu au fost impuscati, amien va iesi nea Nelu pe blog si va spune ca de fapt el a corespondat emreu cu ei, iar blogul era modalitatea de transmitere a emsajelor subliminale pentru cititori, si la un semn, se va lansa o noua revelutie!!! si apoi ne trezim:))

BurtaVerde spunea...

scuze ptr greselile de scriere, sunt euforic acum!!!