miercuri, 26 noiembrie 2008

Biscuit... caramel... ciocolataaaaaaaaaa!!!

Super misto reclama, cat se poate de funny, dar iata ca o voi corupe si o voi folosi ca preambul al acestei postari, pentru ca mai e un pic pana duminica, cand ne vom duce ca mieii la taiere pentru vot.
La ora actuala, numai asta auzi pe post: biscuit! caramel!!! ciocolataaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bine, in alta forma, tipic politica: salarii profesori!! Infrastructura!!! Ciocolataaaaaa (bine, aici cred ca mergea mai bine CIOLAN) !!
V-am spus ieri ca sunt extraordinar de frustrat, pentru ca nu reusesc sa bat un candidat la electorale, sa il bat fizic, cu JEB SI DIRECTA PLUS LOWKICK, nu asa, demagogic... macar m-a simti si eu multumit ca l-am pedepsit pe unul care ma crede prost, ca imi arunca sare in ochi, si vrea sa ma faca sa cred ca lacrimez de fericire!!!! pastele.....
ma gandeam de una zii, ce ar fi daca s-ar porni o noua revolutie? cine ar iesi in starda? studentii? nu cred, ca ei sunt prea ocupati cu examenele si bursele lor, sau sa isi pastreze actualul loc de munca prost platit! Profesorii, nu, pentru ca si ei sunt divizati privind salariile, plus ca au un nou subiect de discutie: eleva porno! Mai raman minerii si rromii!! ca muncitorii din uzine sau cei din firmele private nu reusesc sa isi vada capul de treaba pentru a demonstra ca ei sunt muncitori si nu trebuie disponibilizati... Pai si atunci ce facem, cine face noua revolutie? Eu postez pe blog, mai conving un amic sa dea niste mailuri, dar mai departe? Nu stiu de ce, dar cred ca tot Roman si Iliescu vor aparea in puloverele lor uni, si care, intr-un fel sau altul vor pune alti acoliti, mai tineri... ca de, ei sunt viitorul Romaniei, care au absolvit cu succes cursurile de specialitate al fostului regim Ceausist.
Probabil, credeti ca vorbesc prostii, dar, ia amintiti-va un pic, cum a fost acum 19 ani, cand au iesit pe post unii, au facut ei ordine, dupa care, incet incet, puii lor au ajuns sa le ia locul. Daca nu ma credeti, uitati-va la declaratile lui Iliescu, care ieri a declarat ca s-a saturat de balacariile politice si prostii din clasa politica. Pai vezi nea' Nelu, ce sa ii faci, tineretul din ziua de azi, nu mai asculta indicatiile primite pe firul rosu, nu mai e disciplina aia care domnea o data; fiecare isi vede de viata si de interesele lui/lor. (bineinteles, in detrimentul intereselor poporului).
Deci, nu ne ramane sa strigam decat Salarii! Infrastructura! Ciolan! pardon, Biscuit, Caramel, Ciocolata!!!

Niciun comentariu: