vineri, 5 decembrie 2008

dupa razboi....

Ma uit azi si ma minunez... ba da' cat suntem de prosti!!!!!!!! fantastic, si de indolenti si de ipocriti. de ce naiba ne place sa fim niste oi conduse la taiere de un cioban alcoolic si afemeiat, care niciodata nu prinde femeia visata asa ca se da la actiuni zoofile, si isi mai cheama si prietenii : ati ghicit, tot noua ne-o trag!!!
A trecut uninominalul, una din cele mai mari tzepe politice inregistrate de la Revolutie in coace (ca la revolutie am schimbat dictatorul mare pe hotii mici, da' multi) si a fost tzeapa generala, pentru ca nu poti spune ca ai castigatori sau invinsi. partidele politice nu pot sa isi mai puna oamenii in locurile dorite, doar 30% din vechii deputati si senatori au fost realesi. Pe de o pare exista si o parte frumoasa, aceea ca PRM si PNG au iesit din carti, mai putini nebuni. In rest, alte nume, aceleasi interese.
De ce sunt atat de frustrat?!pentru ca am avut dreptate!! si stiti cat e de obositor sa ai dreptate si sa nu te asculte nimeni? Iata ca la nici o saptamana dupa terminarea alegerilor (ironic, chiar in aceeasi zi in care BEC prezinta rezultatele oficiale ale alegerilor) adica ieri, din partea Ministerului de Finante au rasuflat niste stiri cutremuratoare: VISTERIA E GOALA, MARIA TA!!! Da, maritul nostru Guvern pe care il credeam mai bun decat miscarea pesedista pentru ca e format din oameni de afaceri (deci ar trebui sa aibe ceva cunostiinte economice) s-a bazat pe niste date pur demagogice, si la fel ca si copilul ala mic caruia ii spui sa nu puna mana pe soba ca se arde, pana nu simte el ca e un copil tampit si nu isi lasa carnea pe soba , nu se invata minte. Mai tragic e, ca de 18 ani, nu s-a invatat niciodata.
Ce s-a intamplat? daca acum cateva zile au iesit datele privind cresterea economica, pentru trimestrul trecut, care era cea mai mare din UE, in noiembrie s-au incasat cu 20% mai putine taxe decat in trimestrul trecut, si sa nu uitam ca vine luna decembrie, luna in care se dau multe prime, bonusuri si mai ales: se platesc multe facturi!!!!!!!!!!!!!!!!! Pai... cand ai o crestere economica bazata pe constructii in primul rand si agricultura, cum vrei sa sustii toate utopiile si promisiunile electorale. Asa ca, iata ca nu va mai avea loc cresterea cu 50 respectiv 25% preconizata pentru 1 ianuarie 2009 a pensiilor pentru grupa I si II.Sunt curios, viitorul guvern, de unde va soate banii de cresteri salariale pentru profesori? Plus, sa nu mai spun, cu coada intre picioare, Ministerul Finantelor a spus ca va trebui refacut bugetul pe anul 2009, in conditile in care, pe surse, se afirma ca deja deficitul bugetar al Romaniei ai ajuns la 2,9% (fata de tinta de 2,3).
deci, suntem condusi de niste dobitoci, care nu vad mai departe de interesul propriu, care cred minciunile pe care le debiteaza!!!! si asta nu e bine...
Apropo, ati vazut ultimele speculati privind viitorul guvern? Cica PDL-PNL-UDMR la putere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pai... unde e schimbarea votata?
Si.... asta e doar inceputul....

Niciun comentariu: